7f67025745591a2983f7bc772a3154dc
Start the Party
Prisjakt: Start the Party 99 kr
Minispelssamling där Playstation Move-kontrollen används för att tävla mot upp till tre andra spelare i spel som att klippa håret eller borsta tänderna på olika varelser.
UtgivareSCEA
UtvecklareSupermassive Games
GenreBarn,Party
Release2010-09-15
ps3
info
Info
news
Nyheter (1)
magnify
Förtitt
artikel
Recension
images
Bilder (11)
movies
Filmer
forum
Forum
world
Hemsida
joystick
Serie
vote
Betyg
Start the Party
Skrevs 2010-09-01 00:01:00 av Erik Hansson
Snål minispelsamling för lättroade barn till lättlurade föräldrar.
Det här spelet är helt enkelt inte värt en recension av normal längd eftersom det rymmer så lite innehåll. Det är en liten samling med lättsamma minispel som på App Store hade sålts för max sju kronor styck. Även då hade de varit svåra att rekommendera. Sony vill ha 450 kronor för dem och det är ett rån.
party420
Måla klipp och smäll
Det ska sägas att Start The Party är ett barnspel. Det märks om inget annat av minispelens upplägg. Smäll till insekter som rör sig på skärmen, måla inom konturer på tid, få fallande filurer att landa på flottar, skjut ner robotar innan de når fram till dig, klipp håret på en kille på tid, rädda filurer med helikopter och lämna dem i säkerhet eller få kycklingar att landa i fågelbon. Inget av dem har något djup och efter några minuter med varje spel har man upplevt vad det har att erbjuda.
startthepartyplaystation3ps3015
Ett av de roligaste minispelen är när man ska klippa frisyrer på det här viset. Garanterat en höjdare första gången för barnen.
Fram med röda lappen
Det märkliga är att Sony gjorde några riktigt lyckade Eyetoy-spel för barn. Varför inte bara förbättra dem och släppa en samling med Eyetoy Play 1-3 i samma förpackning. Då hade de på en gång haft ett måsteköp för barnfamiljer. Istället släpps det här skräpet som inte förtjänar en bättre plats i butikerna än längst ner i realådorna med en röd lapp märkt 49:-.
Vi fick ett recensionsexemplar av spelet av Nordisk Film, Sonys distributör i Norden.
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst
#inlineditbutton